Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.
Menü

Bemutatjuk: ALPINA gyűjtős fűnyíró traktor 2013

Bemutatjuk: ALPINA gyűjtős fűnyíró traktor 2013

Az új ALPINA fűnyíró traktor számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik.

Tovább olvasom >>>

 

Az ALPINA fűnyíró traktor széles választékban jelent meg ebben az évben. A traktor nem csak a szinében különbözik egymástól, de a traktor vágószélessége is több méretben érhető el. 

A fekete-fehér színösszeállítású traktor egy a megszokottól teljesen eltérő megjelenést kölcsönös a traktornak. A traktorok választékában leginkább a piros, zöld, sárga színű traktorok mondhatók általánosnak. 

Az ALPINA szakított ezzel a hagyománnyal és a traktor választékát kiegészítette ezzel a fiatalos, modern, letisztult színvilággal, mely szervesen illeszkedik a traktor további előnyös tulajdonságaihoz.

Az olasz formatervezők mindig is híresek és ismertek voltak az extravagáns formákról, amodern dizájnról, a megszokottól teljesen eltérő megoldásokról. Ennek a traktornak a megtervezésekor sem hazudtolták meg magukat. 

Természetesen a kezelőszervek egyszerűsítése, a vezetési kényelem, a kitűnő vágás és a fűgyűjtés mind fontos szempontok voltak a traktor tervezési fázisában. Sok háziasszony is szívesen pattan nyeregbe és áll neki a szépen megépített kert füvének vágásának. Ez az ALPNA kerti traktorokkal igazi élményt jelent.

 

 

Vannak, azonban olyan vásárlók, kert tulajdonosok is, akik inkább a hagyományosabb színvilágot kedvelik. Őket sem hagyja az ALPINA magukra, a szürke - fekete traktor változatot az ö számukra készíti és tartja a széles traktorválasztékában. 

Valamennyi ALPINA traktor a GGP évekkel ezelőtt kifejlesztett és a leginkább bevált kerti traktor fűnyíró egységével van fölszerelve. A GGP számos egyéb traktor gyártó számára is készít fűnyíró traktorokat. Készített éveken keresztül a Viking fűnyíró családba traktorokat, beszállítója a HONDA valamint a YAMAHA kerti traktoroknak, de a MAKITA és a John Deere traktorok jó része is magán viseli a GGP formatervezőinek munkáját és stílusát. 

Természetesen nem csak a forma, hanem a funkcionalitás is rendkívül fontos a traktorok megépítése során. Nem csak gyönyörküdni szeretnénk a kertünkben haladó, dolgozó traktorban, hanem ugyan olyan fontos a kényelem, az egyszerú kezelhetőség és a kitűnő fűvágás ás a gyűjtős traktor esetében a hatékony fűgyűjtés.

A traktor kényelmi berendezései közé tartozik a hidrosztatikus meghajtás, az elektromágneses késkapcsolás, a remek áttételű kormánymű, a kényelmes ülés, a gazdaságos és megbízható környezetbarát motor.

Ezek részletezésére a következő cikkünkben kerül majd sor.

Ha fűnyíró traktor vásárlása elétt áll, kérem, ne csak az ár legyen a döntő szempont. Nagyon sok minden befolyásolhatja, hogy mennyire jár jór a kiválasztott megvásárolt fűnyíró traktorral.

Hasznos dolgokat olvashat a fűnyíró traktor kiválasztásáról itt: >>>  

Ha kérdése van, telefonáljon: 06-70-9421-598

Józsa Zsolt

Kertigép szakértő

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Kert, kertápolás, öntözés

Keresés