Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.
Menü

Miért a GGP cégcsoport fűnyíró traktorjaiból válasszon?

Miért a GGP cégcsoport fűnyíró traktorjaiból válasszon?

A GGP cégcsoport több márkanéven gyárt fűnyíró traktorokat. Castelgarden, AGRO, ALPINA, STIGA, Mountfield, mindegyik a legelőnyösebb tulajdonságokkal a vágás és a gyűjtés területén.

Tovább olvasom >>>

Miért a GGP cégcsoport fűnyíró traktorjaiból válasszon?

 

A fűnyíró traktor választékunk igen széles. Különböző kialakítású és rendszerű traktorokat forgalmazunk. A traktor lehet gyerekjáték is, ezt azonban általában kézzel tologatják , vagy a jobbik esetben pedállal hajtják. Ilyen traktor nálunk is kapható, de igazán nem ez a specialitásunk. 

Amikor egy vállalkozás, egy kertész, egy nagyobb kert tulajdonosa fűnyíró traktort választ, akkor érdemes végig gondolnia, hogy melyik az a kertitraktor, amivel néhány évig a szükséges fűnyírási feladatot el tudja végezni. Számos szempont van, amit nem érdemes figyelmen kívül hagynunk, ha évek múlva is azt szeretnénk érezni, hogy igen, ez egy jó választás volt, sikerült a feladatunkat jól megoldanunk.

 

A nagyobb területek nyírásához bőséges a kínálat. Sokan törekszenek arra, hogy olcsó árakkal csábítsák vásárlásra a reménybeli traktor és egyéb kertigép vásárlókat. Gyakran elhangzó kérdés a kereskedelmi beszerzők részéről, hogy " "csináljunk egy nagyon jó traktor árat ". Nem számít, hogy mit kell leszednia a traktorról, csak legyen nagyon olcsó.

Ez a "leszedés" azonban nem helyes dolog. Az elsődleges és legfontosabb traktor és kertigép szállítónk a GGP cégcsoport teljesen más szempontok szerint tervezi a termékeit. A kiindulás alapja pontosan fordított: Azt vizsgálják, hogy mi is az, ami egy fűnyíró traktort még hasznosabbá, hatékonyabbá, kényelmesebbé, gazdaságosabbá és nem utolsó sorban szebbé, értékesebbé tehet.

( Tekintse meg beszállítóink weboldalait: http://www.alpinagarden.com/ http://www.stiga.de/ http://www.castelgarden.com )

 

A lehetőségek mérlegelésekor, a traktor kiválasztásakor célszerű azt is megbizsgálni, hogy mit is kapok a pénzemért. Az elsődleges szempont, hogy tudja a feladatot, amire kiválasztottam. Azaz tudjon füvet nyírni. Hogyan? nem tud minden traktor füvet nyírni. De igen. Minden fűnyíró traktor rendelkezik egy vagy több késsel, amit forgatunk körbe valami módon és aprítja is a füvet. Persze egy fűnyíró traktortól azt várjuk, hogy a levágott terület szép legyen, azaz a kés egyenesre vágja a fűszálakat, iközben a fűszál végét ne roncsolja a szükségesnél nagyobb mértékben. Ha a vágást követő napon megnézzük a területet és azt látjuk, hogy a fűszálak végei megbarnultak, szakadozottak, akkor bajok vannak a vágás minőségével.

A jobb traktorok vágórendszerét úgy alakítják ki, hogy a kések által keltett légáramlat a fűszálakat "fölegyenesíti" megemeli és ezt követően vágja el egyenesre a fűszálakat. A levágott füvet pedig vagy az oldalsó kidobónyíláson dobja ki, vagy egyenesen a gyűjtőbe repíti.

Azaz az egyik nagyon fontos szempont, hogy gyűjtse és vágja a füvet az elvárt módon.

Folytatjuk....

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Kert, kertápolás, öntözés

Keresés