Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.
Menü

Benzinmotoros csörlő Portable Winch

Rendezés:
499.900 Ft

A Portable Winch Co. büszkén mutatja be új modelljét: A PCW 3000. Az új PCW 3000 függőleges tengelyű csörlő nagyon könnyű mindössze 9,5 kg (20 lb) mégis nagyon erős: 700 kg (1550 lb)!

 

A csörlőerőforrása a Honda 35 cc-es négyütemű, minden pozícióban használható motorja. Számos speciális kiegészítővel (kattintson ide a PCW3000-HK készlet megtekintéséhez) amely úgy van kialakítva, hogy nagy távokra is ellehessen vinni egy könnyű hátizsák kialakítású hordozóban (PCA-0104), vagy járműre szerelve nagy szilárdságú egyedi műanyag védőburkolatában (PCA-0102). Ez az innovatív csörlő páratlan a piacon, és kiváló választás vadászok, erdésze hajózók, motorosszánosok vagy quadosok számára, illetve olyan felhasználásra ahol egy kisméretű hordozható csörlőre van szükség.

 

KÖNNYŰ HASZNÁLAT: A tartozék 2 m-es (6') poliészter hevederrel és az opcionális csörlőrögzítő kampóvassal (PCA-1261 – külön kapható) rögzítse egy fához tuskóhoz, oszlophoz, vagy egy jármű vonóhorgához.

 

A vízszintes tengelyes kialakításnak köszönhetően a kötél bármilyen hosszú lehet. Bármit elhúzhat, ahová csak szeretné. Mindemellett, a hagyományos csörlőkkel ellentétben állandó húzóerőt biztosít. A kötél a teherhez van rögzítve, a másik vége háromszor-négyszer rá van tekerve a dobra. Ha a motor jár, a dob automatikusn elfordul. A teher húzásához mindössze meg kell húzni a kötelet, hogy az odaszoruljon a dobhoz.

Szállítási idő 7-10 munkanap
599.900 Ft

Legelső és legnépszerűbb termékmodellünk!

 

Ez egy kis súlyú, hordozható, benzinmotoros csörlő, 1000 kg-os vonóreővel. Ha bármikor le kell húznia fennakadt faágakat, ki kell vontatnia el nem érhető farönköket, elakadt autókat, illetve ki kell húznia egy jávorszarvast a bozótból vagy a vízből, a PCW5000 önnek való. Súlya mindössze 16 kg, ezért könnyen hordozható és bármihez rögzíthető a 2 m hosszú tartozék hevederrel, illetve a rögzítésre szolgáló különböző tartozékokkal.

 

A hordozható csörlőt használhatja bármilyen hosszúságú duplafonatos poliészter nem nyúlékony kötéllel. A köteleket különböző hosszúságban forgalmazzuk. A kötelet az elmozdítani kívánt tárgyra kell kötni, majd a csörlődobra kell tekerni 3-4 sorban. Ha a motor működik, az 57 mm-es csörlődobfolyamatosan forog és a kötél szabad végének húzásával keletkező erő elmozdítja a vontatni kívánt tárgyat. Az 57 mm-es csörlődob segítségével a rakomány mozgása elérheti a 12 m/perc sebességet a rakomány súlyától függően. Beszerezheti a 85 mm-es csörlődobot is, amely 18 m/perc sebességet tesz lehetővé.

Szállítási idő 7-10 munkanap
679.000 Ft

Ez egy gyors, kis súlyú, hordozható, benzinmotoros csörlő, 350 kg-os vonóerővel. A PCW5000-HS a megfelelő eszköz, ha fontosabb a sebesség az erőnél. Súlya mindössze 16 kg, ezért könnyen hordozható és bármihez rögzíthető a 2 m hosszú tartozék hevederrel, illetve a rögzítésre szolgáló különböző tartozékokkal.

 

A hordozható csörlőt használhatja bármilyen hosszúságú duplafonatos poliészter nem nyúlékony kötéllel. A köteleket különböző hosszúságban forgalmazzuk. A kötelet az elmozdítani kívánt tárgyra kell kötni, majd a csörlődobra kell tekerni 3-4 sorban. Ha a motor működik, a csörlődob folyamatosan forog és a kötél szabad végének húzásával keletkező erő elmozdítja a vontatni kívánt tárgyat. Az 85 mm-es csörlődob segítségével a rakomány mozgása elérheti a 36 m/perc sebességet a rakomány súlyától függően. A PCW5000-HS vonóereje megfelelő számtalan kisebb rakomány vontatására, ha fontos a sebesség. 

Szállítási idő 7-10 munkanap
961.800 Ft

Ez a benzinmotoros vontató/emelő csörlő ideális vezeték csöveken át történő húzására, vagy olyan berendezések felemelésére, mint például transzformátorok, állványozók, téglák, antennák, stb. A kötélfogó rendszer a helyén tartja a rakományt, lehetővé téve a biztonságos munkát a kezelő számára. A centrifugális tengelykapcsoló a kötél meghúzásával kapcsolható be. Amint a kezelő abbahagyja a kötél húzását, a motor leáll és csörlődob forgása megszűnik (a kötél károsodásának elkerülésére) és a kötélfogó rendszer az adott pozícióban tartja a rakományt. A rendszer lehetővé teszi a terhek emelését és leeresztését.

 

 

Szállítási idő 7-10 munkanap

Keresés