Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.
Menü

Csigák csörlőzéshez

Rendezés:
24.900 Ft

A sarokcsiga lehetővé teszi a kötél vontatási irányának módosítását akadályok kikerülése céljából, vagy a kötélnek a vontatási útvonallal párhuzamos irányba állítását. A sarokcsiga nagyon hasznos ATV (QUAD) vagy Portable WinchTM eszközökkel, a kötél megemeléséhez, vagy a kötélsor (és teljesítmény) megduplázásához. Használatkos a csiga lefelé nézzen a legjobb eredmények eléréséhez, mivel ez megakadályozza, hogy a kötél kiugorjon a csigából meglazulás esetén, és könnyebben kiugrik együtt használva az automatikus kioldóval (PCA-1291).


Szállítási idő 7-10 munkanap
75.900 Ft

Az önleállító csiga különösen hasznos mentési műveleteknél. A fékbütyök lehetővé teszi a kötél szabad siklását egy irányba, míg megakadályozza a csúszást a másik irányba. A rugós zár kioldható a kioldózsinór meghúzásával.  A 62 mm átmérőjű alumínium csiga önsíkosító csapágyra és rozsdamentes acéltengelyre van felszerelve. Az oldalak eloxált alumíniumból készültek.


Szállítási idő 7-10 munkanap
92.900 Ft

Az önleállító csiga különösen hasznos mentési műveleteknél. A fékbütyök lehetővé teszi a kötél szabad siklását egy irányba, míg megakadályozza a csúszást a másik irányba. A rugós zár kioldható a kioldózsinór meghúzásával.  Rendszerben használva (megfelelő kettős csigával), 4:1 mechanikai előnyt biztosít. Mindkét 62 mm átmérőjű alumínium csiga önsíkosító csapágyra és rozsdamentes acéltengelyre van felszerelve. Az oldalak és az alaplemez eloxált alumíniumból készültek.


Szállítási idő 7-10 munkanap

Keresés