Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.
Menü

Cub Cadet XZ1 107 Zero Turn fűnyíró traktor

Ár:
1.167.300 Ft (919.134 Ft + ÁFA)

10.000 m2 vágás egyetlen óra alatt

A botkormányokkal történő kormányzás pontos irányíthatóságot biztosít. Az XZ1 107 képes egyhelyben megfordulni, így a legkisebb  átmérőjű fát is pontosan körbevághatja a 0 sugarú fordulási körnek köszönhetően. A Syncro-Steer® nagyobb irányíthatóságot és biztonságot ad Önnek a lejtős terepen, mint valaha. A lejtős terepen való abszolút irányíthatóságból - ami a hagyományos traktoroknál nem jellemző - látható, hogy miért jó választás a Cub Cadet XZ1 107.

Egyetlen óra alatt 10.000m2 területet vághat le ezzel 107 cm vágási szélességű Zero Turn traktorral kényelmesen.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
A házhozszállítás költsége: 37.700,- Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2020-02-17

Házhozszállítási szolgáltatás

A fűnyíró traktorok ára a házhozszállítás költségét nem tartalmazza. A fűnyíró traktort a tatai raktárunkban veheti át.

Természetesen vállaljuk a fűnyíró traktorok házhozszállítását is. 

A traktorokat beüzemelve, használatra készen szállítjuk, pontosan az előre egyeztetett időpontban. A traktort szakszerűen adjuk át, bemutatjuk a használatát, elmondjuk a karbantartási feladatokat.

A beüzemelési és házhozszállítási szolgáltatásunk költsége: 37.700,- Ft

Leírás és Paraméterek

A kormányzás, fordulás a botkormányok segítségével történik. Minimális idő szükséges a botkormánnyal történő kormányzás megszokásához, azonban ez a módszer lényegesen precízebb, pontosabb kormányzást tesz lehetővé. A legkisebb átmérőjű fákat is könnyedén és precízen körbenyírhatja vele.

A kitűnő fordulékonyságot és egyben a megbízhatóságot a hátsó kerekek meghajtásáról gondoskodó különálló hidromotorok garantálják. A kormányzás a motorok fordulatszámának és/vagy forgási irányának megváltoztatásával történik. Ez hozzájárul a gép nagymértékű stabilitásához még meredek domboldalakon való haladás során is.

A vágóasztal fölfüggesztése olyan, hogy a vágás során pontosan követi a talajviszonyokat így pontosan szépen végzi a vágást.

A megfelelő erősségű és minőségű vázszerkezet óriási szilárdságot garantál a traktornak. Az extra korrózióvédelmi bevonat pedig a hosszú élettartam záloga.

Kérje ingyenes gépbemutatónkat! Hívjon és egyeztessünk időpontot! Tel.: +36709421598

Keresés