Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.
Menü

Cub Cadet XZ1 137 Zero Turn fűnyíró traktor

Ár:
1.777.000 Ft (1.399.213 Ft + ÁFA)

12.500 m2 vágás egyetlen óra alatt

A botkormányokkal történő kormányzás precíz irányíthatóságot biztosít. Az XZ1 137 rendkívül hatékony nagy területek vágása során. A haladási sebessége kimagasló, még fűnyírás közben is nagyon gyors, ezért lehetséges ilyen nagy terület lenyírása egyetlen óra alatt. Nagyon fordulékony képes akár egyhelyben is megfordulni, így a legkisebb  átmérőjű fát is pontosan körbevághatja a 0 sugarú fordulási körnek köszönhetően. A Syncro-Steer® nagyobb irányíthatóságot és biztonságot ad Önnek a lejtős terepen, mint valaha. A lejtős terepen való abszolút irányíthatóságból - ami a hagyományos traktoroknál nem jellemző - látható, hogy miért jó választás a Cub Cadet XZ1 137.

Egyetlen óra alatt 12.500m2 területet vághat le ezzel 127 cm vágási szélességű Zero Turn traktorral kényelmesen.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Nyomtatási nézet
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2019-03-28

Házhozszállítási szolgáltatás

A fűnyíró traktorok ára a házhozszállítás költségét nem tartalmazza. A fűnyíró traktort a tatai raktárunkban veheti át.

Természetesen vállaljuk a fűnyíró traktorok házhozszállítását is. 

A traktorokat beüzemelve, használatra készen szállítjuk, pontosan az előre egyeztetett időpontban. A traktort szakszerűen adjuk át, bemutatjuk a használatát, elmondjuk a karbantartási feladatokat.

A beüzemelési és házhozszállítási szolgáltatásunk költsége: 37.700,- Ft

Leírás és Paraméterek

 

 

A kormányzás, fordulás a botkormányok segítségével történik. Minimális idő szükséges a botkormánnyal történő kormányzás megszokásához, azonban ez a módszer lényegesen precízebb, pontosabb kormányzást tesz lehetővé. A legkisebb átmérőjű fákat is könnyedén és precízen körbenyírhatja vele.

 

 

 

 

A kitűnő fordulékonyságot és egyben a megbízhatóságot a hátsó kerekek meghajtásáról gondoskodó különálló hidromotorok garantálják. A kormányzás a motorok fordulatszámának és/vagy forgási irányának megváltoztatásával történik. Ez hozzájárul a gép nagymértékű stabilitásához még meredek domboldalakon való haladás során is.

 

 

 

 

 

A vágóasztal fölfüggesztése olyan, hogy a vágás során pontosan követi a talajviszonyokat így pontosan szépen végzi a vágást.

 

 

 

 

 

A megfelelő erősségű és minőségű vázszerkezet óriási szilárdságot garantál a traktornak. Az extra korrózióvédelmi bevonat pedig a hosszú élettartam záloga.

 

 

 

 

Kérje ingyenes gépbemutatónkat! Hívjon és egyeztessünk időpontot! Tel.: +36709421598

Keresés