Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.
Menü

A nyugalom biztosítéka

A nyugalom biztosítéka

Mindannyian számtalan kellemetlen tapasztalattal rendelkezünk már abban, hogy megvásároltunk egy terméket, ami rövid idő alatt meghibásodott. De semmi gond, van rá garancia, elvisszük a szervízbe és megjavíttatjuk. Elővesszük a boltban kapott hozzá tartozó leírást, jótállási jegyet és „nekifutunk“ a javíttatásnak.

Ekkor jönnek általában a gondok. A forgalmazó már nem létezik, találunk egy listát a javító cégekről, de azt fölhívva nem is halottak arról, hogy ők ilyen gépet javítanának. Nincs hozzá alkatrész, stb....

Ugye nem ismeretlen ez a probléma?

Mennyi időnk és pénzünk megy el az ilyen utánjárásokra? Mennyit bosszankodunk ezen?

A Zimmer termékei biztosítják az Ön nyugalmát.

Hogyan?

1+1 év korlátozás nélküli garancia.

Minden termékünkre 1 év jótállást biztosítunk. Amennyiben bármely általunk forgalmazott gépet egy éves korában elviszi egy szakszervízünkbe és azt a szervíz szakemberei átvizsgálják, a szükséges karbantartást elvégzik, a jótállást további egy évre meghosszabbítjuk, így Ön két éven keresztül nyugodt lehet a garanciát illetően.

Fontos: Nem teszünk különbséget. hogy magánszemély vagy cég vásárolja meg termékeinket. Nálunk nincs garancia korlátozás céges vásárlók esetében. A kiterjesztett 1+1 év jótállás mindekire vonatkozik.

Országos szervízhálózat: több, mint 60 szervízből álló országos javítószolgálat áll rendelkezésre a garanciális illetve a garanciális időn túli javítások elvégzésére. A szükséges pótalkatrészek kedvező áron megvásárolhatók kereskedő és javító partnereinknél.

A gépeink kitűnő műszaki színvonalon, nagyon jó minőségben készülnek. Öröm velük a kertészkedés. Ha esetleg mégis meghibásodik a gépe, rövid idő alatt megjavítjuk és ismét dolgozhat vele szépen ápolt kertjéban. Ezzel biztosítjuk minden kedves vásárlónk nyugalmát. 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Kert, kertápolás, öntözés

Keresés