Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.
Menü

Fűnyíró robot

Fűnyíró robot? Vagy robot fűnyíró? Nem az elnevezés a lényeg. Új házi kedvencünk a technika csodája, hiszen nem csak megkímél minket a fársztó fűnyírástól, hanem a sűrű nyírás következtében hihetetlen gyepszőnyeget varázsol kertünkbe. A levágott füvet olyan apróra vágja, hogy az napokon belül elkomposztálódva a kertünkben természetes tápanyagként hat. Így a levágott fúből képződő komposzt hegyekkel sem kell bajlódnunk. Ezeket a rendkívül korszerű és hatékony fűnyírókat nem is fűnyíró robotnak, vagy robot fűnyírónak kellene nevezni. Az automata gyepápoló robot lenne a helyes kifejezés, hiszen az öntöző rendszerünket is automata öntöző rendszernek nevezzük, mivel a gyepápolás egyik legfontosabb feladatának gondját veszi le a vállunkról.

Kérdése van? Hívja szakértőnket! 06-70-942-1598

 

 

Rendezés:
380.000 Ft
Kisebb, egyszerű kialakítású, maximum 400 m2 gyepfelületre ajánlott robotfűnyíró a Gardenától.Egyszerűen kezelhető, halk, biztonságos, pontos robotfűnyíró.
Szállítási idő: 5-7 munkanap
Gyártó: Gardena
503.500 Ft
Egyszerűen kezelhető, halk, biztonságos, pontos robotfűnyíró. Kisebb, vagy közepesen nagy méretű, bonyolultabb kialakítású, maximum 800 m2 gyepfelületre ajánlott robotfűnyíró a Gardenától.
Szállítási idő: 5-7 munkanap
Gyártó: Gardena

Keresés