Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.
Menü

Fűnyíró robot telepítése

Fűnyíró robot telepítése

Fűnyíró robot telelpítése garanciával a funyirorobot.hu munkatársaival.

Tovább olvasom >>>

 

A fűnyíró robot iránt érdeklődőkben mindig fölmerül a kérdés, hogy bonyolult dolog-e a robotfűnyíró telepítése. Alapvetően egyáltalán nem bonyolult. Természetesen szükséges hozzá némi műszaki érzék és a telepítési útmutató alapos áttanulmányozása. Nem elég azonban elolvasni, hanem az abban leírtakat mardéktalanul be is kell tartani. Minden részlete nagyon fontos, hiszen ha valamit helytelenül végzünk el az automata fűnyírónk nem dolgozik majd hibátlanul. Igen fontos a szakszerűség a telepítésban, mert ha valamit nem jól csinálunk, akkor esetleg nem találja meg a fűnyíró robot a töltőállomását, esetleg elhagyja a számára kijelölt területet és nem tud onnan visszajönni, esetleg kárt tehet a virágoskertünkben vagy a kertitóban való fürdőzéssel önmagában.

Ha bonyolultabb a kert kialakítása, medence esetleg kertitó van a kertben, vagy nem érti a leírásban megadott telepítési elveket maradéktalanul, legjobb ha szakemberhez fordul. Munkatársunk vállalja a fűnyíró robot szakszerű telepítését, programozását, a tulajdonos oktatását, hogy az új kis házi kedvenc valóban a szorgos segítőtársunk és gyepápoló robotunk legyen. Az elvégzett telepítési munkára garanciát vállalunk. Biztosítjuk, hogy a robot csak ott és csak akkor dolgozzon, ahol és amikor Ön elvárja. 

Kérje segítségünket!  Elérhetőségünk: www.funyirorobot.hu Telefon: 06-70-942-1598

Fűnyíró robot telepítése garanciával!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Kert, kertápolás, öntözés

Keresés