Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.
Menü

Fűnyíró traktor minden évszakra

Fűnyíró traktor minden évszakra

A fűnyíró traktort minden évszakban kihasználhatjuk. Nem csak fűnyírásra használható, hanem az év minden szakában kihasználható.

Tovább olvasom >>>

A kerti kistraktorokat általában fűnyíró traktornak nevezzük. Ez alapvetően a megfelelő kifejezés és sokszor nem is gondolunk bele, hogy mennyire sokoldalúan használhatók ki ezek a remek kistraktorok. A fűnyíró traktor sokat segíthet a ház körüli munkában, a kertek, parkok ápolásakor sőt tevékenykedhet a kisebb szállítások lebonyolításában is.

 

 

Az oldalkidobós fűnyíró traktorok alapfelszereltségként alkalmasak a kertikocsi vontatására. A fűgyűjtővel ellátott traktorok esetén a vonóegységet általában az extra listában találhatjuk. Kivétel természetesen akad. Például a Castelgarden traktor jobban felszerelt típusainál ez már alapfelszereltség.

 

 

Ha a traktorra hótoló adaptert (hótoló lapot) szerelünk föl, máris hasznos segítőtársat kaptunk a kisebb autóbejárók, járdák, parkolók hómentesítéséhez. Egy hólánc a hátsó kerekere szerelve segítheti az alaposabb kapaszkodást a csúszós utakon. Ha nagyobb teljesítményű motorral rendelkezik a fűnyíró traktorunk (általában 20 Le fölötti teljesítmény) gondolhatunk arra, hogy a traktort hómaróval szereljük föl.

 

 

 

 

Ősszel igen hatékony segítség a falevelek összegyűjtésekor is egy jó minőségű fűgyűjtős kistraktor. A késeket beindítva, ugyan úgy dolgozhatunk a fűnyíró traktorral, mint ha füvet nyírnánk. A kések összeaprítják a faleveleket és egyben a gyűjtöbe röpítik. Így gyorsan, hatékonyan szabadíthatunk megy nagy területeket a lehullot falevelektől. Amennyiben a fűnyíró traktorunk oldalkidobós kialakítású, választhatunk hozzá vontatható lombseprút is. Ez is nagyon hatékony eszköz a lombok eltüntetésekor. Amikor egy fűnyíró traktor beszerzésébn gondolkodunk nagyon fontos, hogy végiggondoljuk milyen feladatokat is kell elvégeznünk és olyan típusú fűnyíró traktort választunk, ami a leginkább megfelel céljainknak és a legjobban ki tudjuk használni.

Tartalomhoz tartozó címkék: Kert, kertápolás, öntözés

Keresés