Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.
Menü

Fűnyíró traktor télen - nyáron

Fűnyíró traktor télen - nyáron

Egy fűnyíró traktor vásárlása mindíg jelentős nagyságú beruházás. Nem kérdés, hogy szeretnénk minél jobban kihasználni.

Tovább olvasom >>>

A fűnyíró traktorok jelentős része az év minden szakában egyformán kihasználható munkaeszközök a kertápolásban. 

Sok esetben egy fűnyíró traktor nem csak a gyep vágását tudja elvégezni, de a tavaszi, nyári, őszi, téli időszakban is nagy segítséget nyújthat a különböző feladatok ellátásában.

Fontos lehet például a járdák, utak, parkolók tisztántartása, amihez egy fűnyíró traktor jónéhány munkaeszközzel fölszerelhető.

Ilyen eszköz például a seprőgép, melyet Magyarországon kevésbé ismernek, pedik számtalan országban gyakran használt munkaeszköz.

A seprőkefe viszonylag nagy fordulaton forogva alkalmas a felöletek tisztítására. Sárfölhordás, kavicsleszóródás, építkezési szennyeződés, lehullot falevelek? Nem probléma a seprőgéppel fölszerelt fűnyíró traktor ezzel is elboldogul.

 

 

 

 

 

Sok esetben hóeltakarításra is kitűnő a seprőgép. Porhó, vagy frissen lehullot hó, hatékonyan, gyorsan eltakarítható.

A fűnyíró traktor vontatható munkaeszköze a só és műtrágya szóró. A téli időszakban a jégmentesítő anyagok, homok, só, szilárd síkosság és jégmentesítő anyagok kijuttatására, akár a hótolással egyidőben alkalmas. A tavaszi, nyári hónapokban, vagy akár az őszi gyeptrágyák pontos kiszórására is remekül használható.

 

 

 

 

A hómaró és a hótolólap a hóeltakarítás igen hatékony eszköze. Ezek szintén fölszerelhetők jónéhány fűnyíró traktor típusra.

Szállítani kell valamit? A kertész szerszámokat elszállítani a parkba? Esetleg a virágok kiültetésekor a palántákat szállítani? Legyen bármi, amit szállítani kell, csak akassza a pótkocsit a fűnyíró traktorja mögé és máris egy hasznos szállítóeszközzel rendelkezik.

Néhány traktor gyári kialakítású vonóegységgel rendelkezik, másoknál szükséges a vonóhorog beszerzése.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A gyep folyamatosan terjeszkedik. Hajlamos benőni a virágágyásokba, a kerti utakra, stb. A gyepszélvágó adapter fölszerelésével a traktor máris egyenes szegélyeket varázsol a ketekbe, parkokba.

Természetesen tobábbi tartozékok is rendelkezésre állnak a fűnyíró traktorok még univezálisabbá tételéhez.

Ha segítségre van szüksége, hívja szakértőnket: 06-70-942-1598

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Kert, kertápolás, öntözés

Keresés