Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.
Menü

Hómaró AGRO Winter Sprinter BS 1150/62

Ár:
399.700 Ft (314.724 Ft + ÁFA)

A hómarót beüzemelve, olajjal feltöltve, használatra kész állapotban szállítjuk! Ingyenes házhozszállítás! Ez a hómaró egy valódi "Sprinter". Hatalmas teljesítményének köszönhetően rövid idő alatt hómentessé teszi a járdákat, utakat, parkolókat. Speciális téli motorja hatalmas teljesítményű, de szerény fogyasztású, ami a speciális hidegindító rendszerének köszönhetően, bármilyen hidegben könnyedén indítható. Elektromos indítót szereltek rá, így csak egy gombot kell Önnek megnyomnia és már "száguldhat is a hóágyújával"  a télúrfi elleni harcba. Nagy hatékonyság, megbízhatóság, gazdaságos üzemeltetés szép forma. Minden együtt áll a sikerhez.

Elérhetőség: Szállítási idő: 5-7 munkanap
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Nyomtatási nézet

Leírás és Paraméterek

A hómarót beüzemelve, olajjal feltöltve, használatra kész állapotban szállítjuk! Ingyenes házhozszállítás! Ez a Briggs & Stratton motoros kétfokozatú hómaró már jelentős kapacitással rendelkezik. Hatalmas felületek hómentesítésére alkalmas. A hómaró lassan forgó, fogazással ellátott marócsigája juttatja be a fölszedett havat a turbinába. A turbina nagy légáramlást keltve fújja ki az összegyűjtött havat a kidobó csövön keresztül a kiválasztott irányba. A kidobó cső egy kurbli segítségével fordítható a kívánt irányba. Arra is lehetőség van, hogy a szórási távolságot csökkentsük, azaz a hómaró ne fújja túl messzire a havat, ha nincs elég rendelkezésre álló hely.

A hómaró motor gyártója Motor:Briggs & Stratton
A motor típusa Snow Series 1150
Hengertérfogat 205 cm3
Indítási mód Elektromos önindító / mechanikus indítás
Munkaszélesség 62 cm
Maximális szórástávolság 10 - 15 m
Meghajtás 5 előre / 1 hátrameneti sebességfokozat
Világítás igen
Hómaró súlya 85 kg

Keresés