Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.
Menü
Ön itt jár: >

Hómaró és hómaró gép hómarók nagy választékban

Az egyfokozatú hómaró gumilapát segítségével távolítja el a havat. A kétfokozatú hómaró egy lassan forgó marócsigával és egy gyors fokozatú turbinával rendelkezik, Ezek a hómaró típusok a letaposott hó eltávolítására is alkalmasak. A hómaró gép igen széles választékát találja fűnyíró áruházunkban. Ha hómaró gépre van szüksége, feltétlenül nézzen körül választékunkban. A hómaró ár bizonyára elnyeri tetszését.

Kérdése van? Hívja szaktanácsadónkat! 06-70-942-1598

Rendezés:
124.900 Ft 116.700 Ft

Ingyenes házhozszállítás! Egyfokozatú STIGA hómaró, melyben a gyorsan forgó gumilapátok által fölszedett havat a turbina a kidobócsövön keresztül a kiválasztott irányba fújja ki. Egyszerű, könnyen kezelhető, könnyű hómaró. Bárkerékmeghajtással nem rendelkezik, de az előre forgó marócsiga olyan hatást kelt, mely előrefelé húzza a hómarót.

Raktáron
Gyártó: STIGA
159.000 Ft

Ingyenes házhozszállítás Egyfokozatú hómaró, melyben a gyorsan forgó gumilapátok fölszedik a havat és a kidobócsövön keresztül a kiválasztott irányba fújják ki.  Egyszerű, könnyen kezelhető, könnyű hómaró négyütemű benzinmotorral. Az indítása mechanikusan, berántózsinórral történik hasonlóan a fűnyíróéhoz.


Szállítási idő: 5-7 munkanap
Gyártó: MTD
224.000 Ft

Ingyenes házhozszállítás Kétfokozatú MTD hómaró, melyben a lassan forgó marócsiga által fölszedett havat a nagy fordulatú turbina röpíti ki a kidobócsövön keresztül. Egy előremeneti sebességfokozattal rendelkezik így a hómaróval künnyű a haladás előremenetben. Hátrameneti fokozattal ez nem rendelkezik, ezért a fűnyíróhoz hasonlóan ezt a gépet a manőverezés során hátramenetben a kezelőnek kell visszahúznia.

Raktáron
Gyártó: MTD
255.000 Ft

Ingyenes házhozszállítás Két-fokozatú MTD hómaró, 5 előre és 2 hátrameneti sebességfokozattal. Könnyen kezelhető benzinmotoros hómaró gép. A havat a lassabban forgó hómarócsiga tolja be a turbinakerékhez és a nagy fordulaton pörgő turbinakerék fújja ki a kidobócsövön keresztül a szabadba. A kidobás irányát széles sávban lehet megválasztani. A kidobás iránya egy forgatókar segítségével történik.

Raktáron
Gyártó: MTD
399.700 Ft

A hómarót beüzemelve, olajjal feltöltve, használatra kész állapotban szállítjuk! Ingyenes házhozszállítás! Ez a hómaró egy valódi "Sprinter". Hatalmas teljesítményének köszönhetően rövid idő alatt hómentessé teszi a járdákat, utakat, parkolókat. Speciális téli motorja hatalmas teljesítményű, de szerény fogyasztású, ami a speciális hidegindító rendszerének köszönhetően, bármilyen hidegben könnyedén indítható. Elektromos indítót szereltek rá, így csak egy gombot kell Önnek megnyomnia és már "száguldhat is a hóágyújával"  a télúrfi elleni harcba. Nagy hatékonyság, megbízhatóság, gazdaságos üzemeltetés szép forma. Minden együtt áll a sikerhez.

Szállítási idő: 5-7 munkanap
Gyártó: Agro

Keresés