Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.
Menü

Ipari hőlégfúvók kiválasztása, hőlégbefúvó fajtái

A ZIMMER Hungária Kft. nagy tapasztalatokkal rendelkezik az ipari hőlégfúvók forgalmazásában.A termékválaszték probán-bután (palackos) gázzal és gázolajjal működő készülékekből áll. A forgalmazott ipari hőlégfúvókat az olaszországi ITM gyártja.

 

A Polar hőlégfúvók ideális fűtőkészülékek építkezéseken, istállókban, garázsokban, fix sátrakban, műhelyekben. Vagyis mindazokon a helyeken, ahol könnyen mozgatható, áthelyezhető, nagy teljesítményű fűtőkészülékekre van szükség.

A következő lehetőségek állnak rendelkezésre:

- Polar PB (propán-bután) gázzal működő hőlégfúvók

- Polartherm gázolajjal működő, kémény nélküli hőlégbefúvók

- Polar gázolajos hőlégfúvók kéménybe köthető égéstéri kivezetővel

A Pb-gázzal üzemelő hőlégbefúvók teljesítménye viszonylag tág határok között szabályozható. A reletív kis méretű készülékek pedig igen nagy teljesítmények leadására képesek.

A legfontosabb kérdés a megfelelő teljesítményű hólégfúvó kiválasztása. Ez azonban egyáltalán nem bonyolult. Néhány adatra és egy pici számolásra van szükség, melyet követően azonnal tudhatja, hogy melyik készüléket kell megvásárolnia, hogy kielégíthesse a fűtéssel kapcsolatos igényeit.

Kérem, kattintson a következő linkre: kiválasztás Itt pontos információt kap a szükséges adatokról és a számítás módjáról.

 

A gázolajjal üzemelő fűtő készülékek kaphatók kémény nélküli vagy kéményes kivetelben. Ha a fűtendő térben nincs lehetőség a rendszeres szellőztetésre, illetve az ott folyó technológia miatt nem kerülhet a levegőbe égéstermék, akkor a kéményes változatot kell használni. Ezeknél ugyanis az égéstermék kivezető csövön keresztül a szabadba juttatható, a fűtött térbe csak a hő kerül bevezetésre.

 

Figyelem! Azok a nyílt lángú (PB-gázos vagy gázolajos üzemű) fűtőkészülékek, amelyeknél a füstgáz/égéstermék nem kerül kivezetésre elégetik a fűtött helység oxigénjét és égésterméket juttatnak a levegőbe! Ezért szükséges a helység rendszeres szellőztetése, a friss levegő biztosítása!

 

A készülékek bizonyos típusai termosztáttal vezérelhetők, így biztosítva a kívánt hőmérséklet folyamatos fenntartását.

Tartalomhoz tartozó címkék: Kert, kertápolás, öntözés

Keresés