Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.
Menü
Ön itt jár: >

Polar

Rendezés:
179.000 Ft

Ingyenes házhozszállítás!  Hómaró! Létezik a hólapátolásnál kellemesebb elfoglaltság? Nem kérdés. Bár a testmozgás karbantartja a szervezetet, azonban gyakran szükséges, hogy az éj leple alatt lehullott hótól gyorsan megszabaduljunk. Fölszabadítsuk a járdákat, utakat, parkolókat. Fontos, hogy a nagy havazások idején is biztonságosan parkolhassunk, közlekedhessünk, ezért mindenképpen szükségünk van hómaróra.

Raktáron
Gyártó: Polar
289.000 Ft

A hómarót beüzemelve, olajjal feltöltve, használatra kész állapotban szállítjuk! Ingyenes házhozszállítás! Ez a hómaró már a fölső középkategória képviselője. Elektromos indítással rendelkezik, azaz  Önnek csak egy gombot kell megnyomnia és már megy is az erőteljes, nagy teljesítményű, takarékos motor. Nincs többé hólapátolás. A gép magába gyűri akár a letaposott havat is, majd egy hatalmas turbina segítségével "elfújja" oda, ahová Ön akarja. A kiszórás távolságát és irányát széles határok között Ön tudja beállítani. Hogy a sötétben is jól lásson, a gyár egy fényszórót is szerelt rá. A motor pedig egyenletesen, csendesen dolgozik, hogy a szomszédait minél kevésbé zavarja.


Szállítási idő: 5-7 munkanap
Gyártó: Polar

Keresés