Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.
Menü

Stiga hómarók újonnan a választékunkban

Stiga hómarók újonnan a választékunkban

A 2013/2014 -es téli szezonra Stiga hómarók is kaphatók fűnyíró.hu áruházunkban.

Tovább olvasom >>>

A STIGA hómaró gépek a skandináv télben már bizonyították kiemelkedő képességüket. Az elmúlt tél bizonyította, hogy a havazást Magyarországon sem szabad elfelejtenünk. Bármikor bekövetkezhet egy intenzív havazás, amikor is fontos a gyors és hatékony hóeltakarítás. Ma már a hólapátolás nem igazán hatékony módja a hóeltakarításnak. Egy nagyteljesítményű hómaró elengedhetetlen nem csak az ipari telepeken és létesítményeknél, hanem a háztartásokban is.

A Stiga hómarókat elsősorban nagyobb felületek hómentesításáhez konstruálták. Ezek a hómaró gépek jellemzően speciális téli motorokkal kerültek kialakításra. A téli motor legfontosabb része a speciális hidegindító rendszer. Ez a legnagyobb hidegben is biztosítja a hómaró motorjának biztonságos indítását. A motor a Stiga hómarón elektromos önindítóval is rendelkezik. Egy akkumulátor a nagy hidegben nagyon sokat veszíthet a kapacitásából ezért az elektromos, hálózatról indítható kivitel. A motorok gyártója a Briggs & Stratton cég. Ez a motorgyártó talán a legismertebb márka a piacon.

 

 

 

 

 

A hómaró esetében fontos a kapaszkodó képesség biztosítása. A STIGA hómarókon általában elegendő a speciális téli, kapaszkodó felülettel ellátott gumi. Ez még a havas, jeges úton is kiemelkedő kapaszkodóképességet biztosít. Amennyiben szükséges a kapaszkodőképességet lehet hólánc használatával fokozni.

 

 

 

A hómaró kialakításánál arra törekedtek, hogy a szerkezet a lehető legegyszerűbb legyen, mert ez biztosítja a legkiemelkedőbb üzembiztonságot.  Ez a dörzskerék meghajtás alkalmazásával érhető el a legegyszerőbben. Hideg körülmények között is biztosítja a hómaró haladási irányának és sebességének a szabályozását.

 

 

 

Nem kevésbé fontos a kezelőpult egyszerűsége, áttekinthetősége. Fontos, hogy a hómarót általában a hidegre való tekintettel kesztyűben használjuk, így minden karnak, kapcsolónak megfelelő nagyságúnak kell lennie, hogy könnyedén tudjuk a hómaró gépünket vezetni.

Előnyös, ha a hómaró világítással is rendelkezik. A látni és látszani itt is fontos szempont, hiszen gyakran közforgalmú területeken, parolókban, járdákon és utakon is használjuk a lehullott hó eltakarítására.

 

 

Nálunk a hóeltakarítás nem lehet probléma. Széles választékunkban mindenki megtalálja az elvárásának, igényeinek, elképzeléseinek és pénztárcájának legjobban megfelelő hómaró gépet. Itt megtalálja a teljes választékunkat >>>

Csak rendelnie kell és már szállítjuk is!

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Kert, kertápolás, öntözés

Keresés