Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.
Menü

Alkatrész vásárlás kertigéphez

Kertigép alkatrészek széles választékban Telefon: 06-70-942-1598

Vegye föl velünk a kapcsolatot! >>>

Nézze meg a részleteket! >>>

Amikor megvásárolunk egy kertigépet, fűnyírót, fűnyíró traktort, sövényvágót, hómarót, stb. a legritkább esetben gondolunk arra, hogy az idő múlásával előbb, utóbb bizony valamilyen alkatrészre is szükségünk lesz. Nem azért mert a gép hibás, hanem a használat során az úgynevezett kopó alkatrészek folyamatosan elhasználódnak.

Gondoljunk csak bele, hogy egy autónál, még a legdrágább luxusautóknál is előbb utóbb olajat, levegőszűrőt, fékbetétet, féktárcsát, ékszíjat ... kell cserélnünk. 

Nincs ez másképpen egy fűnyíró vagy egy fűnyíró traktor esetében sem. Itt is a használat során kopnak elhasználódnak, a kések, ékszíjak, gumik, egy láncfűrész esetében elhasználódik a vágólánc , a láncvezető. 

Ekkor válik fontossá, hogy kedvenc fűnyíró traktorunkhoz, vagy más kertigépünkhöz gyorsan, egyszerűen, könnyedén és kedvező áron beszerezhessük a szükségessé vált alkatrészt.

A webáruházunkban megtalálható gépekhez, melyek a márkájukat tekintve lehetnek: Castelgarden, Alpina, Stiga, Craftsman márkájúak egyszerően beszerezhetük a szükséges alkatrészek. Keressen minket bizalommal, ha pótalkatrészekre van szüksége, igyekszünk a leggyorsabban megoldani a problémát.

Ha egyéb márkájú fűnyíró traktor alkatrészre, fűnyíró alkatrészre, vagy egyéb kertigép alkatrészre van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal, igyekszünk minden gondra megtalálni a megoldást. Töltse ki érdeklődő adatlapunkat itt >>>  Vagy hívja vevőszolgálatunkat! Telefon: 06-70-942-1598.

 

 

Castelgarden alkatrész, Alpina alkatrész, Stiga alkatrész, Craftsman alkatrész, fűnyíró alkatrész, fűnyíró traktor alkatrész, láncfűrész alkatrész, sövényvágó alkatrész, kertigép alkatrész.

Tartalomhoz tartozó címkék: Kert, kertápolás, öntözés

Keresés