Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani. Rendben
Termékek Menü

McCulloch fűnyíró

Rendezés:
68.700 Ft
A McCulloch M51-110M classic oldalkidobós fűnyírót künnyű, takarékos, de erőteljes motorral szerelték föl, mely egyszerű és gyors fűnyírást tesz lehetővé. A több, mint 20 cm átmérőjű kerekein könnyedén gurul, akár egyenetlenebb talajon is lehetséges vele a fűnyírás. Az 51 cm-es munkaszélessége nagy területek rövid idő alatti fűnyírását biztosítja. Mulcsozó nyírásra is alkalmas, de magasabb fű vágásakor érdemesebb az oldalsó kidobást választani.
Szállítási idő: 2-3 munkanap
Gyártó: McCulloch
73.900 Ft
A McCulloch M51-125M oldalkidobós Briggs & Stratton motoros fűnyíró egyszerű és gyors fűnyírást tesz lehetővé. A több, mint 20 cm átmérőjű kerekein könnyedén gurul, akár egyenetlenebb talajon is lehetséges vele a fűnyírás. Az 51 cm-es munkaszélessége nagy területek rövid idő alatti fűnyírását teszi lehetővé.
Szállítási idő: 2-3 munkanap
Gyártó: McCulloch
77.900 Ft
A McCulloch M46-110 Classic a legegyszerűbb kivitelű fűgyűjtős fűnyíró. A vágás magassága több fokozatban állítható, így könnyen használható különböző fűmagasság esetén is. Választhat, hogy a levágott fövet összegyűjti, vagy esetleg a fűnyíró mögött a talajra szórja. McCulloch saját fejlesztésű, megbízható motorral szerelték föl.
Szállítási idő: 3-5 munkanap
Gyártó: McCulloch
85.900 Ft

A McCulloch M46-125 fűnyíró a fűgyűjtős fűnyírók klasszikusa. Egyszerű, megbízható, gazdaságos, jól bevált Briggs&Stratton motor, könnyen állítható vágási magasság, künnyű kezelhetőség. A fűnyíró házának belső részét a víztömlő csatlakoztatásával gyorsan egyszerűen, alaposan végezheti el.

Szállítási idő: 2-3 munkanap
Gyártó: McCulloch
91.700 Ft
A McCulloch M46-110 R Classic az önjárós, fűgyűjtős fűnyírók klasszikusa. McCulloch 4-ütemű motor biztosítja a megfelelő teljesítményt és a hátsó kerekek meghajtásához is elegendő nyomaték áll rendelkezésre. Igazán könnyű a fűnyírás egy hajtott kerekű, önjáró fűnyíróval.
Szállítási idő: 3-5 munkanap
Gyártó: McCulloch
95.700 Ft
A McCulloch M53-140W fűgyűjtős és mulcsozó fűnyíró egyszerű és gyors fűnyírást tesz lehetővé. A több, mint 20 cm átmérőjű első és 30 cm átmérőjű hátsó kerekein könnyedén gurul, akár egyenetlenebb talajon is lehetséges vele a fűnyírás. Az 53 cm-es munkaszélessége és a 61 literes térfogatú fűgyűjtője nagy területek rövid idő alatti fűnyírását teszi lehetővé.
Szállítási idő: 2-3 munkanap
Gyártó: McCulloch
99.700 Ft

A McCulloc M51-150WR fűnyíró kényelmes és nagy teljesítményű, önjáró fűnyíró, melynek a hátsó kerekei vannak meghajtva. Ezzel biztosan kényelmesen és gyorsan végez a fűnyírási feladatokkal, mert nagy a vágószélessége és a fűgyűjtője. Választása szerint a mulcsozó nyírással a levágott fűszálakat apróra vágva és a gyepfelületen hagyva a fű természetes tépanyagellátásáról gondoskodhat, vagy a nyesedéket összegyűjtheti a fűgyűjtő kosárba is. A meghajtott kerekek könnyedén viszik előre a gépet, így ön valóban kényelmesen tudja vele a füvet nyírni.. Gazdaságos McCulloch 150 típusú, 4-ütemű motorral szerelték föl, ami megbízható bevállt motor és minimális a karbantartási igénye.  

Szállítási idő: 3-5 munkanap
Gyártó: McCulloch
101.700 Ft

McCuloch M46-125R fűnyíró.Ha fűgyűjtős, 46 cm vágószélességű és kerékhajtású fűnyírót szeretne de fontos az alacsony ár is, akkor ez az ön fűnyírója. Egyszerű kivitelű, alapmotorral fölszerelt önjáró fűnyíró 12 hónap garanciával. A vágás magassága gyorsan, egyszerűen egyetlen központi kar állításával lehetséges. A golyóscsapágyazott kerekeken könnyedén gördül, de a haladást a meghajtott hátsó kerekek teszik igazán komfortossá.

Szállítási idő: 2-3 munkanap
Gyártó: McCulloch
109.700 Ft
A McCulloch M51-140R nagy méretű, 51 cm munkaszélességű, Briggs&Stratton motorral meghajtott önjáró fűnyíró. A csapágyazott, meghajtott hátsó kerekek biztos haladást garantálnak az egyenetlenebb, esetleg dombos gyepfelületeken is. A vágás magasságát nagyon egyszerűen és gyorsan tudja megváltoztatni igényeinek megfelelően, mert csak egy kart kell elmozdítani ehez a megfelelő állásba.
Szállítási idő: 2-3 munkanap
Gyártó: McCulloch
113.700 Ft
Ha egy hatalmas vágási szélességű és ezzel együtt természetesen hatalmas teljesítményű, kerékmeghajtású fűnyírót szeretne, akkor a McCulloch M56-140WF az ön fűnyírója. A nagy vágási szélesség mellé nagyméretű kerekek is dukálnak, hogy még hatékonyabb lehessen a fűnyírás, hiszen az ilyan nagy átmérőjű kerekeken a rosszabb adootságú, egyenetlenebb területen is könnyedén elmegy ez az önjáró fűnyíró. 
Szállítási idő: 3-5 munkanap
Gyártó: McCulloch
136.700 Ft

2017-es modell. Újdonság!

 

A McCulloch M53-150WRP fűnyíróval tetszése szerint összegyűjtheti a levágott füvet a nagy méretű gyűjtőzsákba, vagy a mulcsozó funkciót használva egészen apró darabokra összedarálva a gyepfelületen is hagyhatja, ahol a fű termélszetes tápagyagaként hasznosul.

 

A 625-ös típusjelű Briggs&Stratton motornak és az 53 cm-es vágószélességnek köszönhetően igen hatékony a fűnyírás ezzel a géppel.  A nagyméretű kerekeken könnyen gördül a fűnyíró, így még egyenetlenebb talajon is könnyű a gyepápolás.

Szállítási idő: 2-3 munkanap
Gyártó: McCulloch
154.700 Ft
Miért bajlódna többé a fűnyíró indításakor a berántózsinórral? A McCulloch M53-160ER fűnyírót 675is típusjelű Briggs&Stratton motorral szerelték föl, ami akkumulátoros indításó. Nincs többé berántózsinór rángatás. Csak az indítógombot kell megnyomni és  már műküdik is amotor, kezdődhet a fűnyírás. A vágás magasságát központilag, egyetlen kar állításával egyszerűen és gyorsan oldhatja meg.
Szállítási idő: 3-5 munkanap
Gyártó: McCulloch
163.700 Ft
 A McCulloch M56-190AWFPX fűnyírót HONDA GCV 190-es típusú motorral szerelték föl. Többfunkciós fűnyíró. Választhatja az oldalsó kidobást, mulcsozó nyírást, illetve a levágot fű összegyűjtését. Az erőteljes, csendes HONDA motor által meghajtott fűnyíró haladási sebességét változtathatja egy állító kar segítségével.
Szállítási idő: 3-5 munkanap
Gyártó: McCulloch
172.900 Ft
A McCulloch M53-160AWREX fűnyíró indítása rendkívül egyszerű köszönhetően az elektromos önindítónak. Az akkumulátor a gyári adatok alapján kb. 300 db indítást bír ki egyetlen feltöltéssel. Az akku 100 %-os  feltöltéséhez elegende 1 óra. A fűnyíró nagy méretű hátsó kerekekkel rendelkezik azért, hogy könnyebben haladjon az egyenetlenebb terepen is és tökéletesen át tudja adni a meghajtást a haladáshoz. A hajtóművet úgy alakították ki, hogy változtatható legyen a fűnyíró haladási sebessége, így minden kertészkedő a számára legkényelmesebb sebességgel haladva tudja a fűnyírást végezni.
Szállítási idő: 3-5 munkanap
Gyártó: McCulloch
181.700 Ft

2017-es modell. Újdonság!

A McCulloch M53-150APX 4x4 fűnyíró igazi ritkaság és csemege a fűnyírók között. Összkerék meghajtás! 4x4! AWD! Ez az igen erős fűnyíró rendkívül erős alvázzal rendelkezik, ezért biztos, hogy nagyon tartósan szolgálja majd a fűnyírásban. Mind a négy kereke meghajtott ezért még a nedves füvön is biztosan halad előre, akár meredekebb domboldalakon is könnyedén nyírhat vele. A haladási sebességét fokozatmentesen lehet szabályozni, tehát mindig pontosan olyan sebességgel tud majd vele füvet nyírni, ahogyan Önnek e legényelmesebb.

Szállítási idő: 2-3 munkanap
Gyártó: McCulloch