Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.
Menü

McCulloch M51-150WR Classic önjáró fűnyíró

A McCulloc M51-150WR fűnyíró kényelmes és nagy teljesítményű, önjáró fűnyíró, melynek a hátsó kerekei vannak meghajtva. Ezzel biztosan kényelmesen és gyorsan végez a fűnyírási feladatokkal, mert nagy a vágószélessége és a fűgyűjtője. Választása szerint a mulcsozó nyírással a levágott fűszálakat apróra vágva és a gyepfelületen hagyva a fű természetes tépanyagellátásáról gondoskodhat, vagy a nyesedéket összegyűjtheti a fűgyűjtő kosárba is. A meghajtott kerekek könnyedén viszik előre a gépet, így ön valóban kényelmesen tudja vele a füvet nyírni.. Gazdaságos McCulloch 150 típusú, 4-ütemű motorral szerelték föl, ami megbízható bevállt motor és minimális a karbantartási igénye.  

Elérhetőség: Szállítási idő: 3-5 munkanap
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Nyomtatási nézet

Leírás és Paraméterek

A vágás magasságát egyszerre tudja állítani mind a négy keréken, így nagyon gyorsan tudja hozzáigazítani a különböző területekhez. Általában a kertben és az utcán más-más vágási magasságot használunk, így jól tud alkalmazkodni a különböző igényekhez.Ha a fű összegyűjtése mellet a mulcsozó fűnyírásra is szüksége van, válassza ezt a jól felszerelt, nagy vágószélességű fűnyírót! Könnyen gördülő kerekek, csendes motor, nagyméretű fűgyűjtő, meghajtott hátsó kerekek, és 1 év jótállás jellemzi.

Ezt a fűnyírót futárszolgálattal szállítjuk. A szállítási költség: 3.500,- Ft (bruttó) Jótállás 12 hómap.

Motor McCulloch
Hengertérfogat 150 cm3
Teljesítmény 2,3 kW 1.600f/p fordulaton
Vágási szélesség 51 cm
Súly 33 kg
Vágási rendszer fűgyűjtés
Fűgyűjtő mérete 55 liter
Kerékmeghajtás hátsó kerekeken

Keresés