Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.
Menü

MTD DL 96 T fűnyíró traktor

Ár:
458.700 Ft (361.181 Ft + ÁFA)
A traktort beüzemelve, olajjal föltöltve, használatra kész állapotban, szállítási költség nélkül szállítjuk, a használatát bemutatjuk   Fájó  lábbal, derékkal, háttal egy fűnyíró gép után kullogni nem igazán felemelő érzés. Különösen, ha a terület nem is kicsi, igazán fárasztó lehet a gyep nyírása. Ne vesztegesse az idejét, ne pazarolja az enrgiáját többé! Üljön be egy DL 96 T traktor ülésébe, fogja meg a kormányt és tapasztalja meg, hogy lehet kényelmes, gyors és élvezetes is a fűnyírás. Ezzel a traktorral garantáltan  fele annyi idő alatt, ötször nagyobb területtel végez majd és közben egyáltalán nem kell elfáradnia. A DL 96 T fűnyíró traktor az MTD fűnyíró traktor gyár jól fölszerelt fűnyíró traktor modellje. A nemesvámosi fűnyíró traktor gyártó szakított a hagyományokkal és a kertben ritka beige színben alkotta meg a legújabb modelljét. 10,5 Le, 420 cm3 hengertérfogat, 96 cm vágószélesség, transzmatikus meghajtás.                                              
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Nyomtatási nézet
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2018-12-11

Leírás és Paraméterek

A traktort beüzemelve, olajjal föltöltve, használatra kész állapotban, szállítási költség nélkül szállítjuk, a használatát bemutatjuk   Az MTD Beige Line DL 96 T oldalkidobós fűnyíró traktorok nagy átmérőjű és széles, gyepkímélő mintázattal ellátott kerekeken könnyedén haladnak, akár nehezebb terepviszonyok közepette is. Kicsi fordulóköre egyszerű manőverezést biztosít. A korszerű MTD fűnyíró traktor motor a dimbes-dombos területeken is megfelelő kenést, nyomatékot és erőt biztosít a traktor és a vágókések meghajtásához. Elég volt a fárasztó sétálós fűnyírásból! Itt az ideje, hogy kényelmesen, ülve, a kormányt forgatva élvezze a kerti rendvágás örömeit.

 

Keresés