Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.
Menü

MTD fűnyíró traktor

MTD fűnyíró traktorok oldalkidobós és  fűgyűjtős kivitelben. Az MTD fűnyíró traktorokat az egész ország területén ingyen szállítjuk ki, beüzemelve, használatra készen adjuk át, a kezelését, karbantartását is bemutatjuk. A beüzemelés során ellenőrizzük a hibátlan működést, így Ön biztosan és garantáltan csak hibátlan traktort kaphat meg. A 2 év garanciához szükséges adminisztrációt is elvégezzük a beüzemeléskor, így Önnek erre sem lesz gondja. A szakszerű beüzemelés garantálja a a 24 hónapos jótállás érvényességét. MTD fűnyíró traktorok profiknak és hobbi kertészeknek széles választékban. Gyors, pontos szállítás, rendelés egyszerűen, akár telefonon is.
Rendezés:
458.700 Ft
A traktort beüzemelve, olajjal föltöltve, használatra kész állapotban, szállítási költség nélkül szállítjuk, a használatát bemutatjuk   Fájó  lábbal, derékkal, háttal egy fűnyíró gép után kullogni nem igazán felemelő érzés. Különösen, ha a terület nem is kicsi, igazán fárasztó lehet a gyep nyírása. Ne vesztegesse az idejét, ne pazarolja az enrgiáját többé! Üljön be egy DL 96 T traktor ülésébe, fogja meg a kormányt és tapasztalja meg, hogy lehet kényelmes, gyors és élvezetes is a fűnyírás. Ezzel a traktorral garantáltan  fele annyi idő alatt, ötször nagyobb területtel végez majd és közben egyáltalán nem kell elfáradnia. A DL 96 T fűnyíró traktor az MTD fűnyíró traktor gyár jól fölszerelt fűnyíró traktor modellje. A nemesvámosi fűnyíró traktor gyártó szakított a hagyományokkal és a kertben ritka beige színben alkotta meg a legújabb modelljét. 10,5 Le, 420 cm3 hengertérfogat, 96 cm vágószélesség, transzmatikus meghajtás.                                              
Már nem kapható
Gyártó: MTD
481.000 Ft
Oldalsó kidobású, fűgyűjtő nélküli, fordulékony ráülős fűnyíró kényelmes fűnyíráshoz kisebb kertekben ideális. Önindítós motorral.
Szállítási idő: 5-7 munkanap
Gyártó: MTD
549.900 Ft
A traktort beüzemelve, olajjal föltöltve, használatra kész állapotban, szállítási költség nélkül szállítjuk, a használatát bemutatjuk.   Hát persze, hogy sokkal kényelmesebb egy fűnyíró traktor ülésében ülve, a kormányt forgatva a gyepet nyírni, mint egy sétálós fűnyíró mögött kullogni. Nem is érdemes tovább várni, hamar be kell szerezni egy ilyen szép piros Smart RF 125 traktort, amin még ráadásul szépen világító lámpák is vannak. Ennek a téli hótolási és síkosságmentesítési feladatok elvégzésekor lehet jelentősége, mert igen, ez a traktor még arra is használható. Oldalkidobós, 2-késes fűnyíró traktor, transzmatik sebességváltóval, Briggs&Stratton motorral, 96 cm vágószélességgel.    
Raktáron
Gyártó: MTD
565.000 Ft

A traktort beüzemelve, olajjal föltöltve, használatra kész állapotban, szállítási költség nélkül szállítjuk, a használatát bemutatjuk.    Akciós fűnyíró traktor modell!  A z MTD fűnyíró traktor gyár  szakított a hagyományokkal és a kertben ritka beige színben alkotta meg a DL 92 T fűgyűjtős modelljét. A motor teljesítménye: 10,5 Le és 420 cm3 a hengertérfogat, 92 cm a vágószélesség és 200 literes a fűgyűjtő.      

Raktáron
Gyártó: MTD
812.800 Ft 622.300 Ft

A traktort beüzemelve, olajjal föltöltve, használatra kész állapotban, szállítási költség nélkül szállítjuk, a használatát bemutatjuk.  1-hengeres erőteljes Briggs & Stratton motor, hidrosztatikus meghajtás, 107 cm vágószélesség mulcsuzó funkcióval, nagy méretű kerekek elől, hátul.

Raktáron
Gyártó: MTD
657.000 Ft

76 cm vágószélességű, transmatik meghajtású, MTD 4-ütemű motoros fűgyűjtős fűnyíró traktor.  A traktort beüzemelve, olajjal föltöltve, használatra kész állapotban, szállítási költség nélkül szállítjuk, a használatát bemutatjuk.


Szállítási idő: 5-7 munkanap
Gyártó: MTD
669.000 Ft
A traktort beüzemelve, olajjal föltöltve, használatra kész állapotban, szállítási költség nélkül szállítjuk, a használatát bemutatjuk.  92 cm vágószélességű, MTD 4-ütemű benzinmotoros, 2-késes, transzmatik hajtású, gyűjtős fűnyíró traktor. 
Raktáron
Gyártó: MTD
992.000 Ft 678.000 Ft

A traktort beüzemelve, olajjal föltöltve, használatra kész állapotban, szállítási költség nélkül szállítjuk, a használatát bemutatjuk.  2-hengeres erőteljes Briggs & Stratton motor, hidrosztatikus meghajtás, 117 cm vágószélesség mulcsuzó funkcióval, nagy méretű kerekek elől, hátul.

Raktáron
Gyártó: MTD
765.000 Ft

A traktort beüzemelve, olajjal föltöltve, használatra kész állapotban, szállítási költség nélkül szállítjuk, a használatát bemutatjuk.  Ezt az optima LN 165 H fűgyűjtős fűnyíró traktort azon felhasználóknak javasoljuk, akik nagy területeket gondoznak.A hidrosztatukis hajtóművel lábpedállal vezéreljük, így könnyű az előre és a hátramenet, valamint a haladási sebesség fokozatos megválasztása. A megfelő nyomatékról és teljesítményről  1-hengeres nagy teljesítményű, Briggs & Stratton INTEK ipari motor gondoskodik. Ez a fűnyíró traktor a nagyméretű kerekekein könnyedén gurul, rosszabb minőségű terepen is.  

Jelenleg nem kapható
Gyártó: MTD
778.000 Ft 769.700 Ft

A traktort beüzemelve, olajjal föltöltve, használatra kész állapotban, szállítási költség nélkül szállítjuk, a használatát bemutatjuk.  Ezt az optima LN 200 H fűgyűjtős fűnyíró traktort azon felhasználóknak javasoljuk, akik nagy területeket gondoznak, gyakran meredekebb, dombos terepviszonyok közepette, mivel ennek a fűnyíró traktornak nyomóolajzású motorja van, így nem lehet kenési probléma a lejtős terepen történő fűnyírás során. A hidrosztatukis hajtóművel lábpedállal vezéreljük, így könnyű az előre és a hátramenet, valamint a haladási sebesség fokozatos megválasztása. A megfelő nyomatékról és teljesítményről a 2-hengeres nagy teljesítményű, olaszivattyús, olajszűrős Briggs & Stratton INTEK ipari motor gondoskodik. Ez a fűnyíró traktor a nagyméretű kerekekein könnyedén gurul, rosszabb minőségű terepen is.  

Raktáron
Gyártó: MTD
1.590.000 Ft 1.180.000 Ft

A traktort beüzemelve, olajjal föltöltve, használatra kész állapotban, szállítási költség nélkül szállítjuk, a használatát bemutatjuk.  

Szeretne egy luxus traktort megfizethető áron? A WOLF EXPERT 105-220H fűnyíró traktor az MTD fűnyíró gyár extra kivitelű gépe. A nagyon erős alváz, a strapabíró vágószerkezet, a nagy szilárdságú acélöntvény elsőhíd a hosszú élettartamot garantálja.

A speciális első futóművel a traktor nagyon fordulékony, mindössze 40 cm átmérőjű a fordulási sugara. A jó fogású kormánykeréknek és nagy áttételű kormányműnek köszönhetően nagyon könnyű vele a kertben kanyarogni. Hidrosztatikus a sebességváltója, ami olyan mint egy autó automata sebességváltóval ezért könnyű és kényelmes előre és hátramenetben közlekedni, az optimális haladási vagy fűnyírási sebességet kiválasztani.

Raktáron
Gyártó: MTD

Keresés