Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.
Menü

Hómaró Polar Snow Power 80 / 62 E

Hómaró Polar Snow Power 80 / 62 E Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
289.000 Ft (227.559 Ft + ÁFA)

A hómarót beüzemelve, olajjal feltöltve, használatra kész állapotban szállítjuk! Ingyenes házhozszállítás! Ez a hómaró már a fölső középkategória képviselője. Elektromos indítással rendelkezik, azaz  Önnek csak egy gombot kell megnyomnia és már megy is az erőteljes, nagy teljesítményű, takarékos motor. Nincs többé hólapátolás. A gép magába gyűri akár a letaposott havat is, majd egy hatalmas turbina segítségével "elfújja" oda, ahová Ön akarja. A kiszórás távolságát és irányát széles határok között Ön tudja beállítani. Hogy a sötétben is jól lásson, a gyár egy fényszórót is szerelt rá. A motor pedig egyenletesen, csendesen dolgozik, hogy a szomszédait minél kevésbé zavarja.


Elérhetőség: Szállítási idő: 5-7 munkanap
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Nyomtatási nézet

Leírás és Paraméterek

A hómarót beüzemelve, olajjal feltöltve, használatra kész állapotban szállítjuk! Ingyenes házhozszállítás! A hómaróba épített komoly teljesítményű OHV motor erős, nyomatékos, gazdaságos ugyanakkor csendes, egyenletes járású. A 62 cm munkaszélessége révén rövid idő alatt nagy felületek hómentesítésére képes. A magas marócsiga háznak köszönhetően pedig magas hóval is könnyedén elbánik. 

Hómaró motorja 4-ütemű OHV motor (TM)
Motorteljesítmény 8 Le
Hómaró munkaszélessége 62 cm
Munkamagasság 54 cm
Hajtómű 6 előre-/ 2 hátrameneti sebességfokozat
Motor indítása Önindító / mechanikus
Fényszóró igen
Hómaró súlya 85 kg

Keresés