Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.
Menü

Új Husqvarna árlista 2017

Megjelent az 2017-es év aktuális Husqvarna árlistája

 

Új év - új árak.

Már évtizedek óta megszokott dolog Magyarországon, hogy január elsejével rengeteg termék ára változik. Az új Husqvarna árlista megjelenésével nem csak új árakra, hanem új termékekre is számíthatunk.

A fűgyűjtős fűnyíró traktorok között megújult a TC 142 típus, mely 2017-ben a TC 142T névre hallgat. Illetve egy új modell a 97 cm vágási szélességű kategóriában a TC 239 T.

Az oldalkidobós Husqvarnák is bővültek egy modellel, melyet TS 243T típusjellel láttak el. Ez kéthengeres, úgynevezett Twin motorral rendelkezik.

A Husqvarna akkumulátoros fűnyíró család az LC141VLi névre hallgat. Ez a fűnyíró 41 cm vágási széleséggel és meghajtott hátsó kerekekkel rendelkezik. A vágási mdban van egy normál és létezik egy ECO mód is. ECO módban a fűnyíró üzemideje jelentősen hosszabb. Ezt a módot abban az esetben használhatjuk, mikor heti normál fűnyírást végzünk és viszonylag rövid a vágandó hossz.

Az akkumulátoros fűnyírók választéka bővült egy kerékhajtás nélküli akkumulátoros géppel is. Ez az LC 141 C, mely szintén 41 cm vágási szélességű.

Szintén újdonság a fűnyírók között a könnyű, de nagy szilárdságú ABS anyagból készült LC 253 S, mely 53 cm vágási széleséggel és erőteljes Briggs motorral, valamint meghajtott hátsó kerekekkel rendelkezik.

Amennyiben valaki nem a nagy vágószélességet tartja elsődleges fontosságúnak, hanem inkább a szebb vágási felületet preferálja, 47 cm vágási széleséggel választhatja az LC 347 V típust, szintén meghajtott hátsó kerekekkel és künnyű, nagy szilárdságú ABS házzal.

A benzinmotoros Husqvarna fűkaszák választéka idén egy típussal, az 545 RXT típussal bővült. ez a kasza kiemelkedően jó rezgéscsillapítással és erőteljes motorral rendelkezik.

Az új termékek ismertetőjével hamarosan jelentkezem.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Kert, kertápolás, öntözés

Keresés