Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.
Menü

Zöldebb élet a kertben CASTELGARDEN megoldásokkal

Zöldebb élet a kertben CASTELGARDEN megoldásokkal

Legyen az Ön kertje zöldebb- válasszon Castelgarden termékeket otthonába!

Tovább olvasom >>>

 

Zöldebb élet a kertben CASTELGARDEN megoldásokkal

Legyen az Ön kertje zöldebb- válasszon Castelgarden termékeket otthonába!

 

Castelgarden, mint a GGP Group tagja, társvállalkozásaival / STIGA, ALPINA, Mountfield, BELOS) együtt ma Európa vezető kertészeti gépeket és eszközöket gyártó vállalata.

Castelgarden vállalati stratégiájának célkitűzései úgy a hobbi, mint a profi felhasználók életét könnyebbé és hatékonyabbá teszik, különösen, amelyek a speciális vevői igények megvalósítását elégítik ki. A piac kihívásairaCastelgarden határozott válaszokat ad, különösen, ami a munkahatékonyságot, a kertekben eltöltött idő minőségét vagy a profi felhasználók termelékenységét illeti.

 

Válassza a minőséget! - Válasszon Castelgarden terméket!

 

 

A Castelgarden termékek fejlesztésénél egyaránt fontos a formatervezés, a minél kényelmesebb munkavégzés és természetesen a tökéletes funkcionalitás, azaz, hogy a gépeinkkel a kertészeti feladatokat kiváló minőségben végezhesse el.

 

Castelgarden saját fejlesztésű, svéd mérnökök által tervezett motorcsaládot (GGP ENGINE) fejlesztett ki a legszigorúbb környezetvédelmi előírások figyelembe vételével, természetesen a megbízhatóságot és a gazdaságosságot is maximálisan szem előtt tartva.

 

 

Castelgarden alkatrészek

 

A gépek karbantartásában, szervizelésében kitűnő szakemberek révén az országos szervizhálózatunk ad segítséget, akikre a gépeink teljes élettartama alatt számíthat.

Az esetleges javításokhoz szükséges pótalkatrészeket a kereskedő és szerviz partnereink rövid időn belül biztosítják a Castelgarden gépekhez.

 

Ha segítségre van szüksége a Castelgarden alkatrészekkel kapcsolatban, keressen minket, örömmel segítünk:

 

Telefon: 26-540-108

Keresse munkatársunkat! Samu Béla  E-mail: samu@zimmer.hu

Tartalomhoz tartozó címkék: Kert, kertápolás, öntözés

Keresés